Thirrje për shkëmbim studentësh në Šiauliai State University of Applied Sciences

8 Prill 2024

Šiauliai State University of Applied Sciences si institucion i arsimit të lartë në Lituani dhe partner i Kolegjit AAB, hap thirrjen për shkëmbim studentësh të nivelit bachelor në këto programe: Kulturë Fizike dhe Sport, Infermieri, Ekonomi dhe Shkenca Kompjuterike.

Afati i fundit për aplikim është 10 maj 2024.

Linku për aplikim: https://docs.google.com/forms/d/148iJxovtjENySUInicG14_tzvBOediCJJ3IuDG-CykU/viewform?edit_requested=true

Kriteret për aplikim dhe detajet e tjera janë si vijojnë:

Afati kohor i studimeve: 23.09.2024 – 31.01.2025

Mbështetja financiare për 2 studentë të zgjedhur:

  1. 4275 EUR (4000 EUR shpenzimet e banimit dhe jetesës) dhe
  2. 275 EUR (shpenzimet e udhëtimit)

Share: