Thirrje për studentët e Fakultetit Juridik për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare HNMUN

17 Shtator 2020

Kolegji AAB, fton studentët e vitit të tretë dhe të katërt të Fakultetit Juridik, të aplikojnë për të marrë pjesë në edicionin e 67-të të Konferencën Ndërkombëtare HNMUN (Harvard National Model United Nations), e që do të mbahet nga 11-14 shkurt 2021.

Detajet e pjesëmarrjes i gjeni në dokumentin e më poshtëm.

Hap Dokumentin në PDF

Share: