TRAJNIM FALAS: “OOP PËRMES GJUHËS PROGRAMUESE”

25 Nëntor 2021

Kolegji AAB, Fakulteti i Shkencave Kompjuterike për të gjithë studentët dhe të interesuarit e tjerë, organizon Trajnimin Falas Online: “OOP PËRMES GJUHËS PROGRAMUESE”.

Ky trajnim që do të përmbajë 20 orë akademike, do të mbahet online, përgjatë 5 javëve, 2 herë në javë (të hënave dhe të mërkurave).

Kandidatët e interesuar për të marrë pjesë, duhet të paraqiten përmes email adresës: [email protected]

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19