Trajnim Falas: “Programimi i orientuar në objekte (OOP) përmes gjuhës programuese”

30 Nëntor 2020

Kolegji AAB, Fakulteti i Shkencave Kompjuterike për të gjithë studentët dhe të interesuarit e tjerë, organizon Trajnimin Falas Online:
“Programimi i orientuar në objekte (OOP) përmes gjuhës programuese Java”.

Ky trajnim që do të përmbajë 20 orë akademike, do të mbahet online, përgjatë 5 javëve, 2 herë në javë (të hënave dhe të mërkurave).

Kandidatët e interesuar për të marrë pjesë, duhet të paraqiten përmes email adresës: [email protected]

Share: