TRAJNIM PËR STUDENTË “SI TË PËRGATITEMI PËR TREGUN E PUNËS”

7 Mars 2018
Njoftohen studentet se Plani i oraganizimit te trajnimit se me date 14.03.2017, ora 10:00-13:00 ne Kolegjin AAB, Fakultetin Ekonomik-Ferizaj, mbahet sesioni i dyte i trajnimit “Si te pergatitemi per tregun e punes” dhe ftoheni te merrni pjese (vlene per ata qe kane qene ne sesionin e pare). 
 
Bashkelidhur gjeni agjenden per mbajtjen e trajnimit

Share: