TRANSFERO STUDIMET NË AAB – vetëm edhe pak ditë kanë mbetur deri në mbylljen e afatit për transferim

28 Shtator 2020

Transferimi i studimeve bazohet në parimet e Kartës së Bolonjës dhe mundëson transferimin e studentëve në vitet ndërmjetëse nga shkollat e tjera universitare, vendase ose të huaja, publike ose jopublike.
Përmes transferimit të studimeve në Kolegjin AAB, studentëve të interesuar do t’u njihen kreditë e fituara përmes vlerësimit të kurrikulës dhe njohjes së lëndëve nga komisionet përkatëse të fakulteteve.
Procesi i transferimit të studimeve është i thjeshtë dhe përbëhet nga vetëm tre hapa:

Kolegji AAB tash e sa vite ka krijuar departamentin e veçantë për transferimin e studimeve, ku me një profesionalizëm të lartë stafi i këtij departamenti u përgjigjet në afat rekord të gjitha kërkesave të studentëve.

Afati i transferimit të studimeve në semestrin veror 2020/21 mbetet i hapur deri mw 30 shtator 2020, andaj juve ju mbetet që të paraqiteni dhe të informoheni më saktë për mundësitë e transferimit tuaj.

Për më shumë


Apo na kontaktoni direkt në:
email: [email protected]
tel.& viber: +383 45 100187

Share: