Tryeza: “Dëgjo, Beso, Mbështet”

7 Dhjetor 2020

Në kuadër të fushatës ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave, Kolegji AAB organizon tryezën “Dëgjo, Beso, Mbështet”,
që do të transmetohet live në faqen zyrtare të AAB-së.

Të ftuara në këtë tryezë janë personalitete të njohura të jetës publike në Kosovë, veprimtare dhe avokuese të dalluara në luftën kundër dhunës ndaj gruas.

Share: