Tryezë Diskutimi “TEATRI DHE ARTISTËT NË PANDEMI”

25 Mars 2021

PITF (Prishtina International Theater Festival) me rastin e 27 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Teatrit, organizon Tryezën e Diskutimit “Teatri dhe artistët në pandemi”.

Tryeza do të mbahet të shtunën, më 27 mars 2021, nga ora 11:00. në Qendrën Mediale të Kolegjit AAB.

Ju mirëpresim!

Share: