U mbajt Dita Orientuese e programit të praktikës profesionale “Anglishtja nga unë te ti”

15 Shkurt 2020

Në kuadër të programit të praktikës profesionale “Anglishtja nga unë te ti” midis Fakultetit të Gjuhës Angleze dhe SOS Fshatrave Prishtinë, sot u mbajt Dita Orientuese dhe prezantuese midis studentëve praktikantë dhe fëmijëve të cilët do të përfitojnë nga ky program.

Programi përbëhet nga një seri kursesh në gjuhën angleze dhe u ofron studentëve në AAB mundësinë për të kryer praktikën e tyre profesionale brenda një programi funksional, i krijuar posaçërisht për t’ iu mësuar gjuhën angleze fëmijëve në fshatrat SOS.

Në aktivitetin e sotëm ishin të pranishëm 100 fëmijë të moshave të ndryshme, të cilët u mirëpritën në Kolegjin AAB për t’ iu nënshtruar një testi për përcaktimin e nivelit të tyre aktual të anglishtes. Fëmijët takuan mësuesit e tyre të ardhshëm në një atmosferë miqësore.
Në përfundim të aktivitetit, nxënësit e SOS Fshatrave u ftuan në shfaqjen “Hana dhe Dielli” të organizuar në Teatrin AAB “Faruk Begolli”.

Programi “Anglishtja nga unë te ti” do të vazhdojë me formimin e grupeve dhe zhvillimin e kurseve në ambientet e Fshatit SOS në Prishtinë dhe Fushë-Kosovë.

Share: