U publikua numri festiv i gazetës “STUDENTI”

30 Dhjetor 2014

Prishtinë, 30 dhjetor 2014 –  U publikua  numri  festiv  i gazetës së studentëve të AAB –së “STUDENTI”.

Në këtë numër të gazetës mund të  lexoni lajmet më të rëndësishme për aktivitetet e AAB-së,  ku përfshihen  intervista, portrete të studentëve, kulturë, teknologji, sport, trajnime si dhe  shkrime për aktivitete të tjera.

Numrin e ri të gazetës mund ta shfletoni diku klikuar këtu, dhe ta shkarkoni  në attach…

“STUDENTI” është  gazetë e studentëve të AAB-së, e cila del një herë në muaj.

Share: