Universite de Toulon i Francës, fton studentët e Kolegjit AAB të aplikojnë për bursa studimore

14 Dhjetor 2022

Universite de Toulon në Francë, po ofron bursa për studentët e nivelit master të Kolegjit AAB. Të gjithë studentët që kanë njohuri të gjuhës frënge (C1), dhe gjuhës angleze (B2), që i plotësojnë kriteret për aplikim, inkurajohen të aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim: 27 janar 2023.

Për detaje dhe kriteret që duhet të plotësoni klikoni në linkun: https://www.univ-tln.fr/Bourses-d-excellence-Master-de-l-UTLN-2023-2024-Etudiants.html

Share: