Vazhdon afati për paraqitjen e provimeve të afatit janar 2022/23

29 Dhjetor 2022

Studentë të dashur,

Ju informojmë se po vazhdon afati për paraqitjen e provimeve të afatit Janar 2022/23, për nivelin Bachelor dhe Master.

Ky afat është i vlefshëm për të gjithë studentët dhe mund të bëhet online përmes shërbimit E-service. Provimet do të mbahen nga data 30.01.2023 – 25.02.2023.

Kolegji AAB ju uron shëndet dhe suksese!

Share: