Vazhdon të jetë i hapur afati për paraqitjen e provimeve të afatit të Janarit 2021/2022

8 Janar 2022

Të dashur studentë,

Ju njoftojmë se po vazhdon të jetë i hapur afati për paraqitje të provimeve të afatit të Janarit.

Ju lutemi të keni me vete maskë si dhe të respektoni distancën fizike në hapësirat e objektit të Kolegjit AAB!

Ju urojmë shëndet dhe suksese në provime!

Share: