Western Balkans University hap thirrjen për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare mbi Arsimin e Lartë dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm (ICHESD2024)

16 Janar 2024

Në kuadër të partneritetit mes Kolegjit AAB dhe Western Balkans University në Tiranë është hapur thirrja për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare mbi Arsimin e Lartë dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm (ICHESD2024).

Kjo konferencë e organizuar nga WBU do mbahet në Tiranë, me temë “Universitetet e gjeneratës së katërt dhe ndikimi i tyre në zhvillimin rajonal”.

Ju mund të dërgoni abstraktin/punën kërkimore tuaj për prezantim në ICHESD2024 në këtë link.

Share: