Workshop për studentë

18 Nëntor 2020

Të nderuar studentë,
kemi kënaqësinë e veçantë t’ ju ftojmë të merrni pjesë në workshopin e VI-të tradicional , të organizuar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin AAB.

Kjo punëtori ka tri tema për diskutim, e që janë:

– Funksionimi dhe përdorimi i blockchains;
– Sulmet kibernetike në pajisjet e rrjetit; dhe
– Lojërat Kompjuterike – eSports.

Punëtoria do të mbahet online me 25, 26 dhe 27 nëntor nga ora 17:00, ndërsa të gjithë të interesuarit mund të rezervojnë vendin e tyre përmes
e-mailit:

[email protected]
Të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me mirënjohje!Ju mirëpresim të gjithëve!

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19