ZGJEDHJET STUDENTORE 2022

11 Shkurt 2022

Të dashur studentë,

Unioni i Studentëve të Kolegjit AAB, nga sot shpall zgjedhjet për anëtarësinë e re.

Çdonjëri nga ju mund të jetë zëri i studentëve të fakultetit tuaj në Parlamentin e Studentëve të Kolegjit AAB, dhe në të njëjtën kohë të ushtrojë njërën nga pozitat në Kryesinë e Unionit të Studentëve.

Kandidimi fillon nga data 28 shkurt deri më 13 mars 2022.

Votimet do të mbahen nga data 21 mars deri më 27 mars 2022.

Për procesin e kandidimit do të njoftoheni në ditët në vijim!

Share: