1 tetor 2018 – Dita orientuese e studentëve të rinj në kampuset e Kolegjit AAB

28 Shtator 2018

Të nderuar studentë,

ju rikujtojmë së Viti i Ri Akademik 2018/19 në Kolegjin AAB fillon të hënën me datë 1 tetor, ndërsa pritja e studentëve të rinj nga stafi i fakulteteve fillon nga ora 10:30.

Të bashkëngjitur gjeni agjendën për fillimin e Vitit të ri Akademik 2018/19 në kampuset e Kolegjit AAB në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Kolegji AAB ju uron shëndet dhe suksese të gjithë studentëve!

Ju mirëpresim!

 

 

Share: