17 studentë pjesë e sistemit tutorial gjatë viti akademik 2016/17

3 Nëntor 2016

Për  vitin akademik 2016/17 tutorët studentë janë përzgjedhur në të gjitha programet e studimit që organizohen në të tre kampuset e Kolegjit  AAB,  në Prishtinë, Gjakovë dhe Ferizaj.

Studentët e përzgjedhur janë:

 AAB dega në Prishtinë:

Besarta Shatri – Shkenca Sociale

Fatbardh Ajvazi – Kulture Fizike

Shkelqim Miftari -Shkenca Kompjuterike

Anesa Cucoviq -Psikologji

Ilir Lumi -Administrate Publike

Enis Azemi- Gjuhe Angleze

Arbnor Grabanica- Ekonomik

Valentin Krasniqi- Juridik

 

AAB dega në Ferizaj:

Azra Bushi- Shkenca Sociale

Ajshe Shala- Ekonomik

Fate Mulaj- Juridik

Njomza Neziri – Administrate Publike

Krenare Çerkini- Gjuhe Angleze

Gentiana Elezi – Gjuhe Angleze

 

AAB  dega në Gjakovë:

Marjana Nikolla- Gjuhe Angleze

Erza Qela – Ekonomik

Medina Ahma- Juridik

Gjatë këtij takimi, secili nga ta foli për planet dhe aktivitet të cilat mendojnë  t’i realizojnë gjatë këtij viti akademik,  të cilat do të reflektojnë në  të mirën e Kolegjit dhe në të mirën e studentëve.

Share: