20 selected students will be a part of the AAB tutorial system during the academic year 2015/16

9 Dhjetor 2015

Prishtina December 9th 2015 – Alongside the continuous activities in line with the university curricula, recently the announcement for selection of tutor students for academic year 2015/16 was closed. The tutor students were selected from all study programs of three campuses of AAB University in Prishtina, Gjakova and Ferizaj.

The following tutor students were selected on this vacancy:

AAB Prishtinë

Elbasan Hamiti- Kulturë Fizike dhe Sport,

Alban Lahu- Shkenca Kompjuterike,

Visar Agushi- Juridik,

Mergime Lanaj- Administratë Publike,

Lendita Peli- Shkenca Sociale,

Agnesa Balaj – Gjuhë Angleze,

Donika Blaku- Gjuhë Angleze,

Drin Demiri- Komunikim Masiv,

Valentina Lenjani, Orgest Lahu dhe Luljeta Hasanaj-  Ekonomik,

Nikoll Pnishi dhe Diellza Hajdari-  Psikologji.

AAB Ferizaj

Liridon Gabrrica- Ekonomik,

Krenar Cerkini dhe Fllanza Ymeri – Gjuhë Angleze,

Paris Guri- Administratë Publike.

AAB  Gjakovë

Marigone Deda- Juridik,

Medaura Fazlija- Ekonomik,

Arjan Ukmata- Gjuhë Angleze.

Share: