AAB uron komunitetin katolik me rastin e Festës së Krishtlindjes

24 Dhjetor 2015

Të nderuar kolegë dhe studentë, me rastin e festës së Krishtlindjes Katolike, AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët me 25 dhjetor 2015, ndërsa në degën e Ferizajt e të Gjakove as me 26 dhjetor 2015.

Të shtunën, më 26 dhjetor 2015, në degën e Prishtinës, ligjëratat do te mbahen sipas orarit të rëndomtë, për të dy nivelet bachelor dhe master.

Në emër të Kolegjit AAB, të gjithë kolegëve të besimit të krishterë, ia urojmë Festen e Krishtlindjes!

Gëzuar!

Share: