Albanian ICT Awards 2015 u prezantua për studentët e AAB-së

19 Mars 2015

Prishtinë, 19 mars 2015 – Përfaqësuesit e Albanian ICT Awards mbajtën prezantimin në AAB për motivimin e studentëve të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike, për të marrë pjesë në këtë garë me projektet e tyre nga fusha e informatikës.

Albanian ICT Awards, është ngjarje mbarëkombëtare që vlerëson individët dhe të arriturat individuale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, thane përfaqësuesit e kësaj nisme. Ata theksuan se ky është konkurs, objektivi kryesor i të cilit është identifikimi dhe shpërblimi i profesionistëve të shquar, udhëheqësve të suksesshëm, inovatorëve, profesionistëve dhe yjeve në ngritje të cilët me kontributin e tyre kanë lënë gjurmë në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit.

Këtë vit gara është e hapur në shtatë kategori të cilat janë:

ICT Inovacioni i vitit,

ICT Akademiku i vitit,

ICT Mobiliteti i vitit,

ICT Diploma e vitit,

ICT Ylli në ngritje i vitit, dhe

ICT Shërbimi Publik më i mirë i vitit.

Ky prezantim u realizua në dy termine, para dhe pasdite, ku përveç studentëve morën pjesë edhe anëtarë të stafit akademik të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të AAB-së, të cilët folën për të arriturat dhe punën që po bëhet në këtë fakultet, ndërsa i inkurajuan studentët që të aplikojnë.

Gjithashtu interesimi i studentëve të AAB-së për garën në fjalë ishte i jashtëzakonshëm.

Informata shtesë në lidhje me aktivitetin në fjalë mund të gjenden në:www.ictawards.org

Share: