Ambsadori i Britanisë së Madhe, Shk.T. Ian Cliff, ligjëratë për studentët e AAB-së

24 Janar 2015

Ambsadori i Britanisë së Madhe, Shk.T. Ian Cliff, ligjëratë për studentët e AAB-së

Të dashur studentë.

ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës, ku trajtohet diplomacia dhe politika e jashtme e shteteve që kanë ambasadorë të akredituar në Kosovë.

Kësaj radhe, ligjërata “Politika e Jashtme e Britanisë” do të zhvillohet nga ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Shk.T. Ian Cliff.

të shtunën, më 24 janar 2015, nga ora 09:00
Qendra Mediale Universitare AAB,
objekti I, kati IV

Share: