Blerim Olluri merr detyrën e Rektorit të Kolegjit AAB

4 Mars 2024

Sot në Kolegjin AAB, Dr. Blerim Olluri pranoi detyrën e Rektorit të Kolegjit AAB.

Detyrën ia dorëzoi, Rektori i deritanishëm Dr. Lulzim Tafa, i cili me këtë rast i uroi suksese në emër të institucionit, Këshillit Drejtues dhe të gjithë stafit të Kolegjit AAB.

Rektori Olluri u shpreh se është i nderuar për mundësinë e dhënë, teksa shtoi se ndihet i privilegjuar të mbaj këtë pozitë në institucionin më kredibil dhe më të avancuar të arsimit të lartë në Kosovë dhe jashtë saj.

Rektori i deritanishëm, Prof. Lulzim Tafa dhe bashkëpuntorët e tij, uruan Rektorin e ri, duke e siguruar se do ta ketë përkrahjen e te gjithë stafit të Kolegjit AAB, në përmbushjen e objektivave të tij, të paraqitura para Këshillit Drejtues të Kolegjit AAB.

Share: