Konferencë

Titulli i konferencës

Familjet, jetë e shëndetshme dhe e ardhme e qëndrueshme

Koha e mbajtjes 13 Maj, 2016
Url e konferences http://konferencat.aab-edu.net/cfd/
Organizator Shoqata Kosovare e Terapisë Familjare nën patronatin e Fakultetit të Psikologjisë të Kolegjit AAB dhe Qendrës për Shërbime Humane dhe Zhvillim
Lokacioni Prishtinë
Informata shtesë

Konferenca zhvillohet në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Familjes dhe ka për qëllim që të nxjerrë në pah funksionimin e familjes në Republikën e Kosovës, sfidat me të cilat përballet ajo dhe të nxisë debatin për nocionet që prekin në thelb familjen, individët brenda saj, dhe shoqërinë.

INSTITUTI AAB
APLIKO