AAB Talks – i ftuar, futbollisti i mirënjohur Lorik Cana

6 Prill 2017

Përshëndetje te nderuar studentë,

Kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju njoftojmë qe me datën 08.04.2017 (e shtunë)  nga ora 11:00 i ftuar nga AAB Talks do të jet futbollisti i shquar Lorik Cana. 

Me këtë raste Lorik Canes nga Kolegji AAB do ti ndahet Çmimin ndërkombëtar për të arriturat e larta në sport.

Po ashtu me përfundimin e ligjëratës ne ora 12:00 luhet finalja e turnirit ne Footsall te organizuar nga kolegji AAB për maturantët e shkollave te Kosovës. Kupën  fituesit do t’ia dorëzoj Lorik Cana.

Me respekt,

Dekanati

Share: