Fakulteti i Psikologjise – Java e Teatrit

7 Mars 2017

Pershendetje,

Te gjithe studentet e fakultetit te Psikologjise ftohen qe me 9 Mars, ora 16.00 te marrin pjese ne shfaqjen “Profesor, Jam Talent…”.

Per me shume info, shikoni videon dhe dokumentin e bashkangjitur.

 

 

Share: