Ftesë – “Dita Ndërkombëtare e Poezisë”

17 Mars 2017

Me rastin e “Ditës Ndërkombëtare të Poezisë” ftohen të gjithë studentët që të marrin pjesë në programin artistik me poezi, të organizuar nga Kolegji AAB. Mbrëmja mbahet me 20 mars (e hënë), duke filluar nga ora 20:00 në teatrin “Faruk Begolli” (objekti V, kati II).

Në organizim marrin pjesë pedagogët nga “Kolegji AAB” dhe nxënësit e “The British School of Kosova”.

Share: