Ftesë për studentët dhe stafin akademik të AAB- së

1 Mars 2017

Ftesë për studentët dhe stafin akademik të AAB- së

Ish- ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Sh.T. Robert Bosch, ligjëratë speciale për studentët e AAB-së

 

kemi kënaqësinë t’ ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën në temën  “Imigrimi i paligjshëm dhe rregullat e migrimit të ligjshëm dhe domethënia e lirisë së lëvizjes me viza” që do të mbahet nga ish- ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Sh.T. Robert Bosch.

Ligjërata do të mbahet të enjten, më 2 mars 2016,  nga ora 11: 00 në Qendrën  Mediale,  objekti I, në Kolegjin AAB në Prishtinë.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju mirëpresim!

Share: