Informatë!

23 Nëntor 2016
Të nderuar studentë,
 
Ju shkruaj në emër të dekanatit të Shkencave Kompjuterike se sot me datë 23.11.2016 në ora 14:00 do të bëhet promovimi i revistës teknologjike “InfoTech” në hollin e universitetit(AAB-5),dhe me këtë rast do të organizohet një koktel rasti.
 
Ju presim edhe juve që të jeni pjesë e këtij organizimi.
 
Me respekt!

Share: