Java e Sportit në AAB, 20 – 27 Maj 2017

12 Maj 2017

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit, organizon turnir për të gjithë studentët e interesuar nga të gjitha fakultetet në këto sporte: FOOTSALL, VOLEJBOLL, STEETBALL dhe PING-PONG. 

Do të ket shpërblime për 3 vendet e para. Aplikimi deri me daten 18.05.2017 në ora 12:00

Info: Studenti tutor i Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit, Fatbardh Ajvazi, 045 538 430

e-mail: [email protected]

Share: