Java e Sportit në Kolegjin AAB

25 Maj 2017

Në kuadër të Javës së Sportit në Kolegjin AAB, të premten (26.05.2017) do të luhen garat finale sipas kësaj agjende:

  1. Ping-pong:                        15:00
  2. Basketboll Vajzat             15:30
  3. Basketboll Mashkujt       16:00
  4. Futboll                               16:30    

Pas përfundimit të garave për fituesit do të ndahen edhe shpërblimet, kupat  dhe medaljet.

Share: