KULTURË FIZIKE – JAVA E TEATRIT NË KOLEGJIN AAB

7 Mars 2017

Teatri  AAB “Faruk Begolli” nesër (e mërkurë 08.03.2017) nga ora 15:00 jep shfaqjen: “Profesor jam Talent…”, vetëm për studentët e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit. I bëjmë ftesë të gjithë studentëve ta shfrytëzojnë këtë mundësi për ta parë këtë shfaqje.

Jeni të mirëseardhur!

 

Share: