Kampanja “Qashtu qysh jom”

22 Mars 2017

Pershendetje,

Me rastin e realizimit te kampanjes “Qashtu qysh jom”, jane realizuar nje numer i fotove me studentet dhe stafin akademik te AAB-se. Per t’i shikuar fotot, ndiqni https://www.facebook.com/pg/qashtuqyshjom/photos/?tab=album&album_id=1401579089926654.

 

Faleminderit

Share: