Kandidati Arben Krasniqi mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

2 Korrik 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 09/07/2018 (E Hënë) në  ora: 14:00 në Kolegjin AAB, kandidati Arben Krasniqi, mbron temën e masterit me titull:

 

“Motivimi i zyrtarëve policorë të policisë së Kosovës në drejtorinë rajonale të Prishtinës dhe Mitrovicës së jugut”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

       Prof.Dr. Gëzim Selimi, kryetar

       Dr.Sc.Nazmi Iballi, mentor

        Dr.Sc. Enver Bajçinca, anëtar

Share: