Kandidati Arbnor Emini mbron temen e bachelorit ne Shkenca Kompjuterike

27 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 27 dhjetor 2017 (e merkure) në ora 12:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Arbnor Emini, mbron temën e bachelorit:” Materialet elektronike dhe zbatimi i tyre në elektroteknikë”, 

Para komisionit:

Prof.dr.  Jusuf Qarkagjija, kryetar

Assoc. Prof. Dr. Mentor Hamiti mentor

Msc Altin Shala, anëtar

Share: