Kandidati Arbnor Maloku mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

1 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 08 Qeshor 2018 (e premte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Arbnor Maloku, mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i karakteristikave antropometrike dhe atësive motorike në realizimin e detyrave situacionale- motorike në lojën e hendbollit”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Fatmir Pireva, kryetar

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, mentor

Prof.  Dr. Fadil Rexhepi, anëtar

Share: