Kandidati Ardian Bujupi mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

4 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 11/12/2017 (E Hënë) në  ora: 12:00 në Kolegjin AAB, kandidati  Ardian Bujupi, mbron temën e masterit me titull: “Roli dhe rëndësia e raportimit financiar ne vendimmarrjen menaxheriale ne sistemin bankar-rast studimi Procredit Bank

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

     Dr.Sc.Albulenë Kastrati, kryetar

     Dr.Sc.Gelina Maliqi,  mentor

     Prof.Ass.Dr.Ali Ismajli, anëtar

Share: