Kandidati Arsim Poroshtica mbron temen e masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

13 Korrik 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 19 korrik 2018 (e enjte) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Arsim Poroshtica, mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i karakteristikave morfologjike, aftësive bazike motorike në suksesin e futbollistëve junior të K.F. Gjilani.”

 

para komisionit:

 

Prof. Dr. Fadil Rexhepi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani, mentor

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, anëtar

 

Share: