Kandidati Bashkim Sadiku mbron temen e masterit ne Fakultetin Juridik

22 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 29 dhjetor 2017 (e premte) në ora 14:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Bashkim Sadiku, mbron temën e masterit:

 

“Parandalimi dhe luftimi i terrorizmit nga agjencitë e zbatimit të ligjit në Republikën e Kosovës

 

 

 Para komisionit:

 

 


Prof.Dr. Ragip Halili, kryetar

Prof.  Dr. Xhemajl Ademaj, mentor

Prof. Ass.Dr. Veton Vula, anëtar

Share: