Kandidati Basri Kastrati mbron temën e masterit në Fakultetin Juridik

16 Maj 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 23 maj 2018 (e mërkurë) në ora 15:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Basri Kastrati, mbron temën e masterit:

 

“Viktimat e trafikimit me qenie njerzore dhe trajtimi i tyre në Republikën e Kosovës

 

 

 Para komisionit:

 

Prof.Ass.Dr. Fatmir Qollakaj, kryetar

Prof. Dr. Rexhep Gashi, mentor

Prof.  Dr. Ismail Zejneli, anëtar

Share: