Kandidatja Shpata Hoti mbron temën e masterit në Fakultetin Juridik

18 Maj 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 25 maj 2018 (e premtë) në ora 15:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Shpata Hoti, mbron temën e masterit:

 

“Politikat ndëshkimore në Republikën e Kosovës 2003-2016, për veprat penale kundër jetës dhe trupit

 

 

 Para komisionit:

 


Prof.Ass.Dr. Veton Vula, kryetar

Prof.Ass. Dr. Vjosa Shala, mentor

Prof.Ass.Dr. Fatmir Qollakaj, anëtar

Share: