Kandidati Besar Curri mbron temën e bachelorit në Fakultetin Shkenca Kompjuterike

4 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 11 janar 2015 (e premte) në ora 15:30 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Besar Curri, mbron temën e bachelorit:

”Krahasimi ndermjet sistemeve të operimit windows dhe mac os. çeshtjet e sigurise ”

Para komisionit:

MSc Engin Melekoglu, kryetar

MScKrenar Kepuska, mentor

BSc.Florijeta Hulaj, anëtar

Share: