Kandidati Erolinda Xhahaj mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca sociale

15 Shtator 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 22 Shtator 2017 (e premte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Erolinda Xhahaj, mbron temën e masterit:

 

Dhuna në familje dhe rënia e motivimit  tek adoleshentët e moshës 16-18 vjeç në Komunën e Prizrenit

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Rrustem Buzhala, kryetar

Prof. Asoc. Dr. Ibrahim Berisha, mentor

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, anëtar

Share: