Kandidati Faruk Mehmeti mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

14 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 21 Dhjetor  2017 (e enjte) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Faruk Mehmeti, mbron temën e masterit:

 

“Dallimet në disa parametra morfologjik dhe fiziologjik në mes hendbollistëve të superligës së Kosovës”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Arben Maliqi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, mentor

Prof. Ass. Dr. Mimoza Shkodra, anëtar

Share: