Kandidati Faton Vërbovci mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

8 Mars 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 17/03/2017 (E Shtunë) në  ora: 12:15 në Kolegjin AAB, kandidati  Faton Vërbovci  mbron temën e masterit me titull: “Roli dhe rëndësia e investimeve në kompaninë rajonale të Ujësjellësit Mitrovica SH.A. për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve publike”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

         Prof. Ass. Dr. Florije Miftari, kryetar

        Dr.Sc.  Remzi Smajli,  mentor

      Prof. Ass. Dr.Jusuf Fejza, anëtar

Share: