Kandidati Fatos Durmishi mbron temën e bachelorit në Fakultetin Kulturë Fizike dhe Sport

26 Shtator 2017
 Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 03 tetor 2017 (e marte) në ora 12:00
 në Kolegjin AAB, kandidati/ja: Fatos Durmishi, mbron temën e bachelorit:
 
“Rendesia e aktiviteteve ne natyre dhe edukimi i femijeve permes tyre”
 
 
Para komisionit:
 
 
MSc. Shkelzen Shala, kryetar
MSc. Zenel Meta, mentor
Mr. Sc. Tahir Isufaj, anëtar


Share: