Kandidati Azemine Aliu mbron temene masterit në Fakultetin Shkencat sociale

13 Shtator 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 16 Shtator 2017 (e shtunë) në ora 10:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Azemine Aliu, mbron temën e masterit:

 

Zhvillimi në aspketin emocional, kognitiv, social dhe fizik te fëmijet parashkollor 3‑6 vjet

 

para komisionit:

 

Dr. Sc. Agron Hoxha, kryetar

Dr. Sc. Myqereme Rusi, mentor

Dr. Sc. Arbërore Bicaj, anëtar

 

 

Share: