Kandidati Fitim Berisha mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

29 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 06/07/2018 (E Premte) në  ora: 11:00 në Kolegjin AAB, kandidati Fitim Berisha mbron temën e masterit me titull:

“Aktivitetet e promocionit në nërmarrjet e vogla dhe të mesme në nxitjen e vendimarrjes konsumatore në rajonin e Prishtinës”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

      Dr.Sc.Fëllanzë Pula, kryetar

      Prof.Ass.Dr.Ali Ismajli, mentor

      Dr.Sc.Bashkim Qerkini, anëtar

Share: