Kandidati Florida Bunjaku mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

21 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 26Qershor  2018(e martë ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Florida Bunjaku masterit:

 

“Dallimi në mes volejbollisteve dhe hendbollisteve në disa karakteristika morfologjike dhe aftësi motorike”

 

para komisionit:

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, Kryetar

Prof. Ass, Dr. Mimoza Shkodra, Mentor

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, Anëtar

 

Share: