Kandidati Gerta Kadrija mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca sociale

9 Janar 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 12 Janar  2018 (e enjte) në ora 09:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Gerta Kadrija, mbron temën e masterit:

 

Fëmijët me nevoja të veçanta dhe integrimi i tyre në komunitet në Kosovën e pasluftës

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, kryetar

Prof. Dr. Anton Berishaj, mentor

 Dr. Sc. Rita Loloci, anëtar

Share: